Osteo Massage – es

Reservar ahora

april 2024
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

De voordelen van therapeutische massages

We moeten onszelf trakteren op een massage als een normaal geschenk. Massagetherapie werkt om pijn te verminderen, spierontspanning te bevorderen en de stemming en slaapkwaliteit te verbeteren. De massage geeft serotonine en dopamine vrij, wat een heerlijk gevoel van ontspanning en kalmte veroorzaakt, waardoor het gemakkelijker wordt om de gebruikelijke stress te overwinnen. La massothérapie s’avère également efficace pour guérir toutes sortes de troubles, y compris l’arthrite, l’insomnie, les maux de tête, les déséquilibres hormonaux et les blessures sportives. Considérant tous les excellents avantages de la massothérapie, il n’y a rien d’étonnant à ce que les massothérapeutes offrent toute une gamme de produits. Alors, comment savoir lequel vous convient? Dans les paragraphes qui suivent, nous examinons certains types de massages parmi les plus populaires et nous expliquons à quelle clientèle ils pourraient le mieux convenir.

Posturotherapie - osteopathie

60 min : 50.00 €

Posturotherapie maakt gebruik van zachte technieken zoals "fasciatherapie" of weefsel om de balans van het lichaam in zijn functioneren te herstellen. Dit werkt in op de verschillende weefsels van het lichaam: gewrichten, ingewanden, ligamenten, spieren, huid ...

Therapeutische massage

60 min : 50.00 €

Deze behandeling is alleen voorbehouden aan vrouwen. De voordelen van therapeutische massage: Vermindering van spierpijn of ongemak Verbetert de flexibiliteit en soepelheid van weefsels (spieren, fascias, ...) Sneller herstel na een training.

Deep tissue​ massage

60 min : 50.00 €

Deze behandeling is alleen voorbehouden aan vrouwen. Deze verkwikkende lichaamsmassage wordt op uw hele lichaam uitgevoerd en benadrukt spanningsgebieden. Deze methode grijpt in op het niveau van de diepe structuren van spieren en weefsels. Perfect geschikt voor atleten en entertainers.

Ontspannende massage

60 min : 50.00 €

Deze behandeling is alleen voorbehouden aan vrouwen. Trakteer uzelf op een moment van ontspanning met deze massage. Deze massage omvat zachte en globale druk, vrij van alle spanningen, ...

Sportmassage

60 min : 50.00 €

Deze behandeling is alleen voorbehouden aan vrouwen. Sportmassage is een tonische massage die de bloedsomloop stimuleert en blessures helpt voorkomen en genezen. Dankzij het stimulerende en revitaliserende effect van deze massage voel je je energiek, ontspannen en energiek. Ik kan niet wachten op de volgende gymles!

Antistress-massage

60 min : 50.00 €

Deze behandeling is alleen voorbehouden aan vrouwen. De antistress-massage wordt geïllustreerd als een echte bron van ontspanning, die zowel stimulerend als ontspannend kan zijn. Het zorgt voor een gunstige werking op de spierweefsels en een ontspanning van het centrale zenuwstelsel, wat positieve effecten heeft op het omgaan met stress.

Californische massage

60 min : 50.00 €

Deze behandeling is alleen voorbehouden aan vrouwen. Deze ontspannende massage voor vrouwen maakt gebruik van een mix van stevigheid en zachtheid in de gebaren. Het helpt om spanningen op te lossen, spieren te versterken en de gewrichtsmobiliteit te verbeteren.

Zwangere vrouwenmassage

60 min : 50.00 €

Prenatale massage helpt de door zwangerschap veroorzaakte lichamelijke veranderingen beter te begrijpen: misselijkheid, intense vermoeidheid, hunkeren naar of afkeer van voedsel, krampen, hoofdpijn en stemmingswisselingen zijn het lot van de meeste zwangere vrouwen. De 'zwangere vrouw'-massage maakt het allereerst mogelijk om de verschillende fysieke en emotionele onrust te verzachten door de massagetherapeut aan te raken en te luisteren.

Craniale massage

30 min : 35.00 €

Gun jezelf een moment van ontspanning met deze schedelmassage. Deze massage, die subtiel wordt uitgevoerd, bestaat uit het inwerken op de schedelgewrichten en het mobiliseren van de hechtingen. Bevrijdt van alle spanningen en verbetert de uitwisseling van vloeistoffen. Aanbevelen bij sinusitis, migraine, tinnitus, speekselvloed, droge mond ...

Cupping therapy

45 min : 50.00 €

Bij droge of natte zuignaptherapie worden zuignappen op specifieke punten op het lichaam aangebracht. Beide soorten zuignappen werken om uw gezondheid te verbeteren. Zuignaptherapie wordt gebruikt in de traditionele Aziatische en Arabische geneeskunde en gaat duizenden jaren terug.

PROMO VAN HET MOMENT

U bent van harte welkom op ons kantoor. We zijn elke dag open en ontvangen alleen op afspraak.

5 behandelingen abonnement

Voor een abonnement van 5 behandelingen betaal je maar 4 behandelingen!

Cadeaubon

Bied een cadeaubon aan uw dierbaren en profiteer van 20% korting!

Individuele massage-initiatie training

2 x 2 dagen van 3 uur (in totaal 6 uur). Houd je van masseren? Zorg je graag voor anderen? Dan moet je een training in massage ondergaan! Er is geen vereiste om massage te leren, je verwerft de basis en geeft vorm aan je eigen manier van massage oefenen. Deze training is in wezen praktisch met anatomische herinneringen, zodat u uw leerproces gaat masseren.

Hebt U een vraag ?

Verbeter uw gezondheid door een therapeutische massage te krijgen!

Testimonials

“Je suis sortie, j'ai appelé mon compagnon pour le prévenir que j'avais rencontré un magicien et je le recommande à tout le monde”
VAN DE MOOSDYK
“Excellent massage ! Une vraie heure de détente, et j’en avais bien besoin. ostéopathe très agréable. J’y retournerai et je conseille vivement.”
SELMA
“Expérience à tenter!”
SARAH
“Je recommande vivement Osteo Massage. Après 2 visites inutiles chez un ostéopathe renommé , je commençais à perdre espoir mais en une seule visite chez Ostéo Massage le problème a été réglé. Encore merci et à très bientôt.”
HELENE
“I had a great experience! The massage was very professional and he shared a lot of useful knowledge with me about the imbalances in my muscles and what I could do to improve them.”
ANONYME
“Zeer aangename ervaring! Na de massage kwam ik helemaal relaxt thuis. Bij aanvang van de behandeling kreeg ik iets aangeboden om te drinken. Dat zorgt meteen voor een hartelijk ontvangst. Er is een apart plaatsje waar je je kan omkleden. Wat toch voor privacy zorgt. Tijdens de behandeling is er een aangename belans tussen praten en genieten van de massage. Hij vraagt ook waar er pijnpunten zijn of waar meer aandacht moet worden aan besteed. Helaas ging een uur te snel voorbij! 🙂 "
ANONYME

Ons bedrijf

Osteo massage is een massagesalon in Brussel in de Quartier des Quais, op een steenworp afstand van de metro IJzer. Je neemt plaats in een prachtig gekleurde ruimte waar je je snel goed en in goede handen voelt, klaar om te genieten van heerlijke massages! U wordt verwelkomd door een expert in massagetherapie, met meerdere jaren ervaring. Hij kent de zorg die het beste bij u past en biedt u na een gesprek een kwaliteitsdienst! Ontspannend, sportief, rug, verstevigend of therapeutische massage, u wordt verwend met een keuze om te genieten van een moment van welzijn en schoonheid! Ostéo massage, dé ontspanningsbijeenkomst in Brussel!

Reserveer nu

april 2024
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Maak vandaag nog een afspraak

U bent van harte welkom op ons kantoor! Door opleiding tot osteopaat en massagetherapeut bied ik u aangepaste zorg .... en preventieve behandeling of u nu sportief bent of niet. Wij zijn gevestigd in het centrum van Brussel en worden dagelijks op afspraak ontvangen.

Adres van ons kantoor